Diskuze

Tak jsem teď přijel z AVATARU fakt je to hodně dobrý. Dejve to se ti sloupne nehet a začne ti smrdět noha??
To gratuluju, protože pokud to máš jak já tak když se někde projdeš je to jako jarní luční vánek který projde otevřeným oknem

Tak to musí bejt pěknej hnus

Cau panove, tak mi prave upadnul nehet z leveho palce... uz to otaceni nemohl unest...
. Doufam ze se s tim bude dat hrát nez mi naroste novej . Noha mi ted smrdi jako Tomovi 
Hmm krásný góly.. taky by jsme si měli natočit nějaký takovídle video s nej.... gólama
Jinak teď na neděli je domluvenej přátelák s Rozsičkou (Sulikovem). Pozor hraje se od 12 do 14 hod. a v hale v Letovicích!!!Ale houby na kaprovi je nejlepší to

Krásné prožití vánočních svátků všem.
PS: Jak psal Honza z kapra je nejlepší vepřový řízek.Taky vám přeju všechno hezky a nejlepší.
A pozor na kapra! Má kosti . Svině
je ale nemá

Policajt zastaví blondýnku na ulici a řika: "Slečno, váš pes nemá košík." "Ale my nejdeme nakupovat." "Promiňte, to jsem nevěděl."

Borci připojuji se k Italovi,, a přeji pěkné vánoce!

Pánové, přeji Vám krásné vánoce. Spoustu jídla, něco málo dárků.... A v neděli si je oslavíme po svém.
PS: Každému ať ježíšek přinese kopačky se správnou muškou.Mě teda hala nedělá problémy vůbec,taky jsem ještě pořád mladej kluk.

no to me uz rekli dost kolena kotniky a trislo

No mně moje kolena říkali, že jim je jedno kam jdeme hrát fotbal, ale myslím, že halu nevymysleli jen pro nic za nic. Spíš bych řekl, že nejde o zimu, ale o zranění.
Jo a Itale, nebuď takovej měkota. 
No Honzo, dneska jsi mě kolena ničil spíš ty s Jardou než ta hala......

Vo jakých epidemiích tady mluvíte?Jako,že na vás někdo zakašle v hospodě???
V mínus deseti stupních chodíte lyžovat,tak se na to nevymlouvejte .
A to ani nemluvím o tom,že za mlada jsme chodili všichni na rybníky hrát hokej a vymlouvat se na teplotu nás ani nenapadlo…
A na Domanín bych se vysral , to je zbytečný,leda přátelák .
A ráno v deset tma není.Teplota pujde taky nehoru,tohle byl velkej extrém.
Tak to teda necháme na únor a budem si dál ničit kolena v hale.

V sekci pro hráče se řeší to pívo tak tam mrknite

Cau borci,jen se chci omluvit,ze sem v utery nebyl na treninku,sem si dolecoval zraneni.
Možností by byl Domanín tam je osvětlní,ale v mínus deseti nevim,nevim.Nicméně se tomu nebráním.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108249
Dnes: 0
Online: 2