Diskuze
Ahoj a diky za info. i my jsem o vitezstvi prisli dve minutypred koncem....
FC SOKOL Borotín : TJ Rudka 4:4 (2:2)
ale mohli sme vyhrát kdy sme netrefili 2 tyčky a 2 břevnaVýsledky,výsledky???Jak hráli ostatní nevíte někdo???

Jasná věc

Pánové malá změna, zítřejší zápas se odehraje na hřišti ve Vítějevsi. Což je pro nás z důvodu kratší vzdálenosti lepší.
To beru jako jasnou věc

To nepojedu
Beru si sice dovolenou, ale kvůli studijním věcem v Brně. Moje přítomnost bude možná jen na domácím kolbišti. Požaduji proto hned po špílu informační SMS.Odjezd je v 16.00 hod.Trochu jsem se spletl.
Jo doufám,že pojedeš s náma Pepi

Noo tak to byla dokonálá příprava na soupeře, která se určitě ani v první lize nevidí
Na p. Bartoňa si teda budeme muset posvítit 
Pepi, máš samozřejmě pravdu, jako každý rok se od května hraje od 17:00

Teď mi psal Kouďák, že taky přijde, omlouvám se, že jsem se omluvil až takhle na poslední chvíli, ale fakt jsem čekal, že budu aspoň trochu stíhat

Jardo, pober v Hodoníně koho můžeš

To jsem zvědav kolik se nás dnes sejde

Zdar chlapi, omlouvám se, ale na dnešní tréninink nedorazím, bohužel ho nestihnu.
Když se dívám na to počasí tak to zítra na trenál moc nevypadá

Ten článek je i literárně kvalitní. četl jsem ho v odkazu na zápas a bylo mi celkem jasný, kdo ho napsal.
Zdarec borci, tak jsem po bujarém víkendu doma a musím si za Vás a s Vámi pogratulovat. Byl jsem přesvedčenej že zahrajete dobrý zápas, nezklamali jste. Nyní jen navázat na tento snový začátek sezóny.
V sobotu jsem zpět, tak věřím že si to dobře užijem. Jo a Jarda je hovado - Myšleno v dobrém

Pepo fakt dobrý! Tvé pojetí až lehce lyrické mě dojímá k slzám
Pěkná práce 
Mám tam pár chybek. Jarda asi nenacentroval a z vlastního centru sám nezakončil
Byl tam pochopitelně odraz od obránce. Úvozovky neměly být u zákroku, ale u slova před ním. Nějaký to i-y tam taky hapruje o překlepech nemluvě. Takže to prosím oprav a umísti. Aha ono už to tam je 

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108249
Dnes: 0
Online: 1

Jenže my jsme prohrávali 4:2 ale naštěstí jsme vyrovnali