Diskuze
Neboj to se sleze, já snad taky stihnu.
No kdyby vás bylo málo tak řeknite a já vám pujdu aspon chytat
no s tim Hanzem je to zajimavá nabídka budu o tom přemýšlet 
Koukám,že jsem tu halu nemusel domlouvat

Hanz je v tom prý dobrej, to určitě ber

Jestli chceš tak ti domluvím maséra,co třeba Hanzi???

To se všechno uvidí jak dobře se to bude hojit a hlavně v jakym stavu bude kotník a koleno po sundání sadry.

Tak to jseš na podzim v cajku,né???

no joo prostě teď už nám chybí jenom ten vyhřívanej trávník a máme stadion se vším všudy
Jinak jsem byl dneska borci na kontrole, kosti drží jak mají
takže je to dobrý dostal jsem krásnou sádru(chcete si nkdo přijít nakreslit nějakej pěknej obrázek třeba srdíčko??
) a začíná 8 týdenní rekonvalescence.. a pak tvrdá rehabelitace ( vy němci SHUSTER, DANZINGER, možna WEIS ??....) neznáte v té vaší zemi orlice nějakýho kouzelníka, kterej by mě tohle všechno urychlil co??

Trénink středa hala Kunštát 17:00-19:00 hod

Promiň Dázo

O tom nepochybuj

Tak ja myslim, že typickej "CORN kop" u nas umí jenom jeden borec

Reportáž z dnešního zápasu v sekci Sezóna 2010
Co třeba CORN WARTASS

Kluci prvně gratuluju k cenné remíze, vím že výhra byla téměř na spadnutí, ale myslím, že i tak je prozatimní bodový zisk velmi zajimaví a určitě to bude ještě lepší!! Kněževes FOREVER AND EVER
Jinak Pepi právě se ti podařilo rozesmát celou naši rodinu!
Mám pocit že bychom ty články měli někde publikovat, byla by to větší reklama na náš fotbal, než fotbal samotnej. Fakt Dobrý!! A co se týká našeho Corn (kukuřičného) stadionu,, no dobrej nápad! Ještě by to chtělo vymyslet nějakého patrona?!
Třeba nejlepšího CORN střelce?! 
to jo ale přišli jsme o dva hráče včera jeden si v prvním poločase vyvrtnul kotník a brankář ve druhé půlce povrtnul kotník jinak první poločas byl famózní byla to hra kočka myš ty góly ty byli pěkný a terén taky sehrál svoji roli ale zase jsme prohrávali 1:0 ještě že jsme to otočily

Dneska jsme byli marni jak sviňa
Vyrovnávaci gól jsme dostali dvě minuty před koncem
.Koukal jsem,že jste přejeli Skaličku už v prvním poločase.Vy teda válite 
borci jak to že jste uhráli jen remízu doma?
To snad ne

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108249
Dnes: 0
Online: 1

To si piš,že to stihneš!!!!