Diskuze
hele bejci, neřešili jste někdo dopravu ve směru z Kněževse (resp. Trpína)a zpět? Mně ta moje vize právě selhala

No tak to jsi zde neměl radši ani psát!!

Hele kdybyste nevěděli kam v sobotu po akci jít, tak se stavte do Kněževsa do kulturáku. Mám narozeniny

už néé už su tam aji jáá,tak si dyštak kopnem proti sobě néé???
tak já se předvedu vždycky po nějaké akci(čochu,diskotéce) v neděli nebo v sobotu před zápasem

To nejdete nikdo v neděli na fotbal nebo co??Že jsu tam sám??

Jó hochu to se musíš předvést ,aby ses dostal do nominace.

že by?

tvl hoši vždyť já v té anketě chybíím táák to ste mě nasrali
nebo já su ten od koho se to nečekáá???Co je na tom vyhrát v 7mi, my sem tam vyhrajem i v 6ti

Tady nejde o to jestli je nudař nebo ne, jde o to jakej je to hráč pánové, takového mít to by byl poklad, no schválně mrkněte na díl co běžel včera

Áda je nudař,ale seriál dost dobrej.

Jo a tu anketu bych trochu pozměnil.. "Kdo myslíte, že o sobě nebude po zakončené vědět? "
Bylo by to jednoduší rozhodování, co M a M ???

Uau no tady se nám to pěkně rozjelo, jak se jedná o chlast tak to je bomba co?!
Nevím jestli někdo sledujete okresní přebor na nově (dávají to i na netu http://archiv.nova.cz/multimedia/11-dil-konvoj.html?s=0 )
Řikám Vám pokud nám něco chybí tak je to jednoznačně ÁDA. To je klátič, vyhrát zápas jenom v 7 lidech to je umění. Koukněte na to stojí to za to!!

Tak to jsem spíš pro toho Jégra.

Jsem za koleno, tech není ve fotbale nikdy dost a mohlo by se nám to ještě někdy hodit

Na ski? To se mám utopit v Jégru nebo co?

Standartně tam vaří nějaké minutky. Toto chtějí objednat předem.
No žebírka, i koleno zní lákavě. Ale to si můžeme obědnat až tam, nebo tam normálně nevaří? Díky.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108249
Dnes: 0
Online: 1

Já zatím taky nevím.