Diskuze
Seznam hříšníků.:
Hříšníci, zde je seznam.:
Pepa V. 50
Vítek 500
Pepa D. 50
Milan D. 50
Hašan 50
jo ja to jen skousel na vas :d vim ze nejaky keci nepomuzou je to kazdyho vec :D ale jinak doufam ze proti tem fofrakum to dame
Já jedu tak vás vemu.
kluci veme nás někdo z kněževse ?... mě a petyho

Zdar borcové, je mi to už trapný, ale opět dnes nestíhám...

Kluci píšu že nepříjdu, ale pokusim se stihnout

Carlosi, je třeba hledat pozitiva!
sešli jsme se, byla prdel. No a hráli jsme jako melmeni, ale alespon mame co zlepsovat...nebo začít hrát proti melmenům.. 
Neboj to stihneš, u zubaře se nikdo dlouho dobrovolně nezdží

Zítra jdu k zubaři tak jsem dal ,že nejdu nevim jak budu stíhat.
platil jsem to hned druhej tejden v neděly ale to je jedno kdyz je to taj napsany tak to zaplatim..
myslim ze by jsme tem trnalum meli dat trosku pokourit hrajem jak stado melmenu ale jakoze obcas je to aji koukatelny ale malo kdy :D
K těm dluhům by bylo kluci fajn, když zapomenete peníze na halu, tak to další trénink přinést. Pak už si spíš od klubu půjčujete peníze. A to není účelem našich tréninků a ani smyslem kasy na halu.
Seznam hříšníků.:
Hříšníci, zde je seznam.:
Pepa V. 50
Vítek 450
Pepa D. 50
Milan D. 50
Hašan 50
Syki 50
Karel 50
Pepo D. těch 50 CZK tu je napswaných pořád...Kdy jsi ten dluh platil? Mrkni na historii diskuze.
Potřeboval bych to až toh 28. kvůli tomu aby mi to schválilaa porada a kvůli zajištění auta. Jinak se moc těším

Pepi, já jsem jednoznačně pro, potřebujeme to jako sůl zahrát si s někým jiným než jenom mezi sebou.
Domluvíme to již na toto úterý? Jinak se totiž beztak ani nesejdeme...já bych byl pro

Ahoj Pepo, co bychom pro tebe neudělali, určitě se nějak domluvíme. Probereme to s klukama a dáme to do kupy.

možna se taky zučastním

docela se dneska tesim na trenal dlouho jsme nebyl bude to parada chlapci

Kategorie: fotbal
Návštěv: 108249
Dnes: 0
Online: 1

Kluci, dneska dobrý. Makalo se.